torsdag 28 maj 2015

Välkomna till Ulricaparken!

En lekpark som bl à Ulricehamns kommun och Sparbanken sponsrat och som ligger i Ulricehamn, kloss an ställplatsen nere vid Åsunden. En fantastisk lekpark dit vi far- och morföräldrar kan ta med våra små vänner, dvs våra barnbarn. Det är barn i åldrarna 4-10 år som har varit med och röstat fram vilka lekaktiviteter som de helst vill ha i parken. Där finns hänggungor, rutchkana, klätternät, studsmatta  och mycket mer. Det var både stora och småbarn där dagarna i ända och barnen tycker nu att det är roligt att gå till lekparken som har så mycket att välja på. 
Dessutom är lekplatsen rökfri, helt underbart. 
Rutschkanan med en klättervägg på ena sidan som besöktes ofta av både stora och små.
Ja aktiviteterna är många! 
Här har vuxna möjlighet att träna på utomhus gymet. Gräsmattan var nyanlagt därför skivor för att underlätta ingången till platsen.  I parken finns också flera grillplatser med bord och stolar för allas trevnad. 
Tänk hela familjen kan vara aktiva, vilken härlig känsla för föräldrarna i stället för att bara sitta på en parkbänk. I närheten finns också restaurang och även badplats. En fantastisk fin miljö för barn och vuxna tycker vi. Fram för bättre lekplatser i många kommuner för våra barn. 

Trots mulet och regn hade vi en fin dag på lekplatsen genom att promenera runt och prata med många aktiva barn. Även Chivas var med i vissa lekar där. 

Tyvärr fick vi vända hemåt igen men vi kommer tillbaka till Ulricehamn som har mycket att erbjuda! 
Se you soon
Bengt, Ingela o Chivas




3 kommentarer:

  1. Vilken fin reklam för vår stad ni har gjort :) Själva bor vi mitt emot på andra sidan sjön och har full koll på alla husbilar som står på ställplatsen. I vår mening är nog ställplatsen lite för lite med 6 platser, det borde vara minst det dubbla. Kanske blir det så lite längre fram, då vi hört att det är ett önskemål.
    Ha de gott och välkomna tillbaka.
    Maggan och Ingemar

    SvaraRadera
  2. Vilken fin reklam för vår stad ni har gjort :) Själva bor vi mitt emot på andra sidan sjön och har full koll på alla husbilar som står på ställplatsen. I vår mening är nog ställplatsen lite för lite med 6 platser, det borde vara minst det dubbla. Kanske blir det så lite längre fram, då vi hört att det är ett önskemål.
    Ha de gott och välkomna tillbaka.
    Maggan och Ingemar

    SvaraRadera
  3. Ja det brukar även stå HB på Personbilarnas P-plats så en utbyggnad är nog inte fel, det finns ju en grusplan längre ner efter Åsunden, kanske den kan utnyttjas. Vi får avvakta framtiden! I sommarbilagan kommer ni få se ett reportage från helgens besökare. Tillbaka kommer vi!
    Ha det
    Bengt o Ingela

    SvaraRadera

Husbilen Helge