onsdag 12 april 2017

Glad Påsk

önskar 
We 4 
Från ett snöigt Tandådalen

Nu får jag erkänna att jag varit mycket dålig på att rapportera om vår fortsatta färd hem. Men jag hoppas att jag snart ska kunna skriva ner lite tankar om vår resa för vi har inte blivit fast i Lissabon. 

Tyvärr är det den högra handen som blir överansträngd när jag använder mig av pannan som skrivverktyg. Då kanske ni tycker att jag ska ta fram datorn o använda den i stället. Då använder man båda händerna och belastningen blir inte så stor på högerhanden.  Men vad händer, jo först har nätverkskortet krånglat i månader och jag hoppades att det skulle hänga med ett tag till. Efter flera felsökningar vid uppstart så har jag lyckats komma ut på nätet, men sen har det lagt av igen. 

Men nu igår blev det totalstopp, 
titta, den är stendöd. 

Jag som skulle baka en kladdkaka idag och receptet finns i mappen RECEPT. Men kan det ligga i molnets mappar? Ingen aning! Inte nog med det hur är det med inloggningen? Ingen aning !!  Det blir till att lämna in datorn när vi kommer tillbaka till Göteborg. Eller det kanske slutar med ett nyförvärv. Nästa problem dyker då upp för mig, ska man köpa en ny Windows eller ska jag satsa på en Mac  Jösskotta Petter, vad krångligt allting blir helt plötsligt. Nej nu får min hand vila igen och det här med kladdkakan löser jag på annat sätt. I eftermiddag ska vi på ett infomöte på Högfjällshotellet om FIBER i våra stugor. Det låter väl härligt. Tänk att få ett fast bredband i stugan. Men det är ju inte gratis, så först info, sedan får vi ta ställning. 

Ha nu några sköna dagar i Påsk! 


12 kommentarer:

 1. Oj vad mycket snö! Trist med datorproblem, hoppas det löser sig! Glad Påsk önskar vi med hälsningar från Tallinn!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Glad Påsk till er också och hoppas ni har jättemycke sol i den mysiga staden Tallin

   Radera
 2. Välkomna hem till Sverige igen. Det är för djäkligt när det krånglar med det digitala. När vår dator gav upp hade vi tur att vårt barnbarn var nere hos oss i Benidorm så han kunde hjälpa oss med att köpa och installera en ny dator. Glad Påsk på er alla tre, Alonso och Simone hälsar till Chivas!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Glad Påsk på er också. Sitter o tittar ut, snöar tredje dagen i rad! Vilken sen vinter vi fått! Tur att vi har vinterdäcken kvar på personbilen.

   Radera
 3. Köp ingen Mac ingela. Glad påsk! 🐇🐤🐇🐤

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaha, jag förstår mitt servicekontrakt kanske utgår då Catharina?

   Radera
  2. Högst troligt, jag kan ingenting!

   Radera
 4. Glad påsk till er med! Tänkte du inte på att googla på paddan om kladdkaksrecept?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Glad Påsk o Gott Nytt Thailändskt också!
   Men mitt kladdkakerecept är väldigt enkelt och den blir jättegod! Men jag hade tur hittade receptet i molnet på paddan och in kom jag med. Starkt jobbat tycker jag.

   Radera
 5. 2011 bytte jag bort Windows till förmån för Mac och det var krångligt i början, men jag har aldrig ångrat det och kommer aldrig heller att byta tillbaka till Windows.
  Fortsatt trevlig helg!

  SvaraRadera
 6. Det är inte lätt med det tekniska. Lycka till med datorinköpet, de håller inte då länge som man önskar att de gjorde. Ser fram emot dina framtida inlägg, är ju nyfiken på vilken väg ni körde hem 😊

  SvaraRadera

Husbilen Helge