söndag 19 oktober 2014

Vad är på G18 oktober 2014
I dag har vi haft fem servicemän hos oss som rengjort alla våra tre ACn. Några arbetar flitigt och några pratar på. De har vid provtryckning eller något liknande kylt ner huset till 21 gr. Så kallt har vi ju inte ens hemma i vår lägenhet  Men jobbet blir bra!
Ikväll kommer vi att äta stora havskräftor på Bengts Restaurang. Vi var statister på restaurangen när Kjell Bergqvist var i Asien och spelade in sina matprogram. Men det var bara våra ryggar som visades när serien sändes. Synd för annars kunde vi kanske ha blivit riktiga MOVIE STARS.


17 oktober 2014
Livet kan i bland vara stressigt trots att man är i det sköna Thailand. Dagen började med besök på marknaden för att inhandla grönsaker, räkor och lite kött. När det väl var avklarat var det till att åka hem och röja undan innan vår goa Gong kommer och tar hand om fredagsstädningen. När vi har städning far vi iväg för massage i 1 till 1,5 timme. En liten pratstund med personalen hör till så klockan rusar iväg. Rätt som det är, är det dax för lunch och ett pooldopp.
Vi fick besök som hjälpte oss med altandörrar som krånglat ett tag. Nu är problemet löst och dörrarna glider fram i rätt spår. Sedan blev det även en fikastund med dem.  Dax igen för ytterligare ett dopp i poolen, innan det blir en tur ut till någon restaurang för att äta middag.


16 oktober 2014
Nu har vi varit i Thaland i ett par dagar och börjar vänja oss vid värmen. Det är ca 32-33 gr och det blåser bra idag. Trots det har vi varit vid stranden, men inte badat. Det är läsning som gäller då. Själv har jag börjat på Helen Turstens  "Jaktmark". Hennes händelser brukar utspela sig i olika stadsdelar i Göteborg,  vilket en gammal göteborgare finner intressant. Denna bok däremot har Dalsland som utgångpunkt.  Får se om den bjuder på bra spänning.


14 oktober 2014
Vi landade i Bangkok enligt tidtabell och den fortsatta resan ner till byn gick bra. Lite trötta, men idag gäller det att handla och fylla upp förrådet så att vi känner oss hemmastadda i huset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Husbilen Helge