onsdag 18 april 2018

Snart är det dax........

I lördags var det time för mig att lämna garaget där jag stått inställd sedan oktober.
Bye bye, mina vinterkompisar
 Nu känner jag mig som en kalv på grönbete när husse rullar hemåt med mig och jag ska ställas upp på sommarplatsen innan det är dags för besiktning. Egentligen skulle jag till besiktningen i januari men då var Bengt o Ingela inte hemma, så därför har jag fått vänta tills nu. Tur att de beställt tid för mig annars hade det kanske blivit körförbud om några dagar. Men häromdagen blev jag godkänd utan några anmärkningar och det tyckte Bengt var jätteskönt. Han var lite orolig för däcken att de var på gränsen att bli godkända, men det var inga diskussioner om det med besiktningskillen.

Men nu är det dags att bli urstädad igen, konstigt att det lägger sig damm även om man är avställd.

Javisst hatten måste med, kan vara bra att ha! 

Vi har haft Helge i nästan fem år och nu är det dags att överlämna honom till andra ägare då vi bestämt att vi ska Downsiza, vi vill nämligen ut och Äventyra lite mer på mindre vägar o småbyar både i Sverige men även i Europa.

På torsdag är det dags att köra till BiÖ, för där kommer vi att överlämna Helge till nya ägare
och hämta ut vårt nya fordon. Vi måste därför också ändra vårt bloggnamn och "Bloggen om Helge" kommer att bli passiv så småningom. Jag kommer att skriva om våra resor under ett annat bloggnamn,  Our Vantastic Travels (blogspot).  Den nya bloggen är ännu inte iordningssatt, för jag har väldiga problem med att byta profil och få in länkar till Helge, men jag hoppas att det ska lösa sig.

Vi tackar därför alla följare som hängt med under de åren som den varit igång och hoppas att ni även vill följa oss när vi reser med vårt nya förvärv.


Vi hörs och ha det gött till dess
We 4

6 kommentarer:

 1. Härligt att vara på rull igen,hämta också hem vår bil idag!
  Nu börjar det underbara Bobilslivet igen :-)

  Ha det gott med den nya bilen....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja verkligen så fort den nya bilen är inredd blir det rull som du säger. Spännande värre att downsiza! Ska bli kul att pröva på det!

   Radera
 2. Det blir väl spännande att kunna åka lite mindre vägar som oftast är charmigare!

  SvaraRadera
 3. Visst, men jag lyckades inte göra det. Även den nya ska länkas till Helge. Tyvärr är det mycket som krånglar för mig men jag ger mig inte, med lite mer tid kanske jag får ihop det. Men tack för omtanken!

  SvaraRadera
 4. Javisst, häng på bara.

  SvaraRadera
 5. Jätte bra blogg! Tack så mycket :)

  SvaraRadera

Husbilen Helge