torsdag 9 april 2015

Härliga stunder i fjällen

Nu är påskhelgen över för denna gång och det gäller att komma ihåg alla trevliga stunder man haft.    Att ta kort har då blivit ett verktyg som hjälper en. Nu för tiden är det oftast inga problem om man inte har för stora krav på resultatet. Tele-och vidvinkelobjektiv ligger numera långt ner i väskan. Telefoner o paddor o allt annat smått har ersatt våra kameror och det är därför så lätt att plåta allt o alla i tid o otid. Jag trycker att resultatet blev bra.
Påskens välkomstdrink i underbart solsken.                                                                                     Här intar vi förrätten som består av gubbröra.
Lite motljuset är inget att göra åt så här efteråt. Man vill ju inte dra ner rullgardinen när solen lyser in i stugan och alla tycker det är härligt. Kanske går det att ställa in telefonen? Men det var ju det här med att minimera sina krav.                                   


Även jag fick vara med på bild.Ett säkert kort är en kladdkaka till dessert.


En kaffetår bjuds vi på hos glada caravanare som firar påsk på Caravans Rikscamping i Tandådalen.

En aktivitet som vi o grannarna på gatan brukar ha är att vi spelar boule på påskdagen. Vi har en fin vandringspokal som vinnarna får behålla i ett år tills nästa tävling. Ännu är det ingen som haft pokalen mer än en gång. 


 Här är vinnarna påsken 2015
En skidtur fick det även bli, men dock i lite disigt väder. Det är ju april och vädret kan skifta från sol till snöoväder på en sekund. Vi hade dock tur att det inte kom något snöfall som piskade oss i ansiktet. Slutligen får vi säga att vi haft en fantastisk påsk med mycket sol och jättemycket snö. 

Nu packar vi för hemresa. Vädergudarna har ju lovat mycket värme i södra Sverige så vi känner för att åka hem och färdigställa Helge för nya "on the roads" turer. 

Vi hörs snart igen!
Bengt o Ingela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Husbilen Helge