måndag 5 december 2016

Nedräkningen har börjat

Trots att vi har över en vecka kvar, innan flyget hem, så börjar vi känna av rastlösheten. Vart åker vi, var ska vi stanna......Detta är frågor som nu valsar runt i våra huvuden. 
                                         Tog fram denna lapp för att få hjälp

Area Parking AMG Almyate har vi inte besökt tidigare, kostnad 9€ inkl el o WiFi.
 (N 36 43 26 W 04 06 24)  Dax att prova kanske, så det blev till att packa ihop och köra de 2,6 milen från Nerja. 
                                          Två lediga platser fanns kvar till oss. 

Regnet förföljde oss. Eva o jag gnydde över att det bara regnar ....... inte roligt längre ....... vi vill ha sol o värme. På måndag morgon bestämmer vi oss .....fara vidare. Ja det är lika bra för här i Almayate finns ingenting. Inte ens en promenadmöjlighet med våra hundar. Vi har abstinensbesvär ..... inte varit på någon marknad på JÄTTELÄNGE. Usch vad livet är tråkigt just nu!  Platsen är klart en övernattningsplats, o det har vi nu gjort, en natt räcker. Dax att fara igen. 

Vi är överens om att pröva Rincon de la Victoria. Jack o Eva ska ta platsen nere vid havet och vi ska ta den uppe i berget eftersom vi vill ha tillgång till tvättmaskin nu innan vi åker hem. 
                         Även vi fick ta platsen vid havet pga vissa omständigheter.

Just nu är vi sju svenska HB på platsen.  Vi fick mycket resvana grannar, Bosse o Berit, på ena sidan, som visade oss sina otroligt fina fotoböcker från resor i bland annat Marocko. Sugen? Ja både på bilen deras och resorna de gjort.

                                   Väl tillbaka till Helge möts vi av denna syn! 

Så går det när man glömmer soppåsen innanför dörren!  Visst luktade det gått då vi ätit kyckling i curry, vilket även Chivas fått smaka på. Han visste vad han skulle komma åt om han tog sönder påsen. 

Här stannar vi nog över onsdagen för Berit sa att det är marknad i Rincon på onsdagar. Precis vad vi, Eva o jag, längtat efter. 

Ha det gött
We 4


2 kommentarer:

  1. Inget kul med regn och promenadmöjligheter är ett måste när man har hund! Hoppas ni får bättre väder snart. Kram

    SvaraRadera
  2. Vilken liten rackare! 😂

    SvaraRadera

Husbilen Helge