lördag 3 februari 2018

Busstur

Häromdagen tog Ann-Helen och jag en gratisbuss upp till Las Palmas. Det är varuhuset El Corte Ingles som bjussar på dessa resor från södra delen av CG upp till varuhuset som ligger i Las
Palmas.
                 
Kl 10.30 gick bussen från Yumbo så jag tog taxi från oss och dit, ty självklart kom det en skur när jag kom bakom husknuten. Det är ju inte så roligt att sitta med våta kläder under en sån här resa som tar ca en timma.


Gratis resa upp,  men med vissa restriktioner för att få åka med gratis hem igen. Det gällde att spara sina inköpskvitton och få dem stämplade för att kunna visa upp ett för chauffören. Men det var ju REA, "The Great Sales" så det var inte så svårt att känna sig lockad av allt som hängde där på klädställningarna även om det spanska modet är lite annorlunda än det svenska.
Vad blev det då?
Jo, en vit och en mörkblå jumper för 3,95 € styck, kanonbilligt tycker jag då jag upplever dem vara av bra material. Dessutom är det aldrig fel att få en ny fräsch vit jumper.
Det blev även en poplinjacka som dessutom är vändbar, en klassisk modell som är användbar vid alla tillfällen.  Ena dagen kan jag ha en ljusblå och nästa kan jag välja den mörkblåa utsidan, allt efter humör. Priset var 50% av ursprungspriset, så jag tycker att även här kom jag billigt undan.


Trötta av att traska runt på alla sex våningsplanen, så tog vi en vegetarisk tallrik till lunch som var mycket god med sina stekta grönsaker. Tyvärr har jag ingen bild för vi var så hungriga. Först uppätet kom jag ihåg det.


Vi var trötta och när bussen kom klockan 5, kändes det skönt att få slå sig till ro och begrunda sina  inköp. Väl hemma väntade gubbarna på oss, och de ville ha en matbit på en finsk restaurang i närheten av där Max o Ann-Helen bor.
Det kändes skönt att efter maten få gå hem och slapp resten av kvällen.


Ha det gött
We 3

6 kommentarer:

 1. Så bra att få åka gratis, även om det var lite restriktionen för hemresan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Husbilen Helge5 februari 2018 03:23

   Att åka på en shoppingresa med rea är väl tror jag detsamma som att hjärnan är inställd på köp av något slag,

   Radera
 2. Ett bra tips för framtiden. Det tackar jag för!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tips är bra att ha!

   Radera
 3. Handla billigt och bra är kul!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör ju gott för plånboken också!

   Radera

Husbilen Helge