fredag 30 oktober 2015

Nu blir det lite paus i körandet

Måndag 26 oktober
Vi fortsätter vår resa mot Benidorm och Raco Camping. Efter ca 31 mil är vi framme och det är nästan fullt. Men vi får en sådan där plats som folk inte vill ha pga stora träd och total skugga. Vi väljer den för ingen av oss vill dra vidare. 
Tisdag 27 oktober
Vi kollar runt efter ny plats, men blir blåsta av en N-L.  Okey what to do?  På kvällen har norrmännen och svenskarna sin traditionella middag tillsammans. Vi har anmält oss och får en mycket trevlig afton med norrmännen. De gör verkligen skäl för epitetet Hurtiga och enligt dem själva For Ever Yang. Det bjuds även på bra 70/80 tals musik av en  ung spansk Seniors som hade en fantastisk röst och utstrålning. 


Onsdag 28 oktober
Bengt går ut med Chivas och kollar om det är några som är resklara för avfärd. Plats 110 kommer att bli ledig och vi kan byta vid tolvtiden. Det är en plats med mycket sol och många hundar runt omkring, så Chivas kommer att trivas.  Vilken tur vi fått idag. Skulle nog köpa en Triss om det fanns! 
Ja nu undrar ni väl hur det är med vädret? Klaga, nej det kan man inte för solen skiner och det är runt 25 gr på dagen. Ett riktigt pensionärsliv med andra ord!  Men det är ett stort problem här, det är att Wifit kommer och går. 
Vi har det gött, ha detsamma
We 4 

1 kommentar:

  1. Vad skönt att ni fick en bra plats! Hoppas att ni kommer att trivas då det ju är lite tid kvar till jul!

    SvaraRadera

Husbilen Helge