måndag 2 november 2015

Fler dramatiska händelser

O Vår lille mysige Chivas tycker om att nosa på allting och detta innebär att det fastnar både det ena och det andra på hans lilla nos. Det är inte bara nosen utan även hela han är ibland full av kardborrar och annat. Värst har det visat sig vara en form av fröställning som riktigt etsar sig fast i hans päls. Det är som om någon använt Plastici Padding i pälsen. 
Sä här go ser han ut när vi varit ute och rastat honom. 
Det kunde bli flera timmars pälsvård och till slut vill han inte vara med längre. Vad gör man då? Det går ju inte att skälla på honom och säga att du får bara gå mitt i gatan för där finns ingen växtlighet. Efter många diskussioner och ångest beställde vi tid för bad och klippning tvärs över gatan. 
Här är tjejen som tog hand om Chivas!
Och resultatet då....
Jo han är lika söt som tidigare tycker hans husse o matte med flera. Men det kändes i hjärtat ....ska vi ska vi inte....men nu är det gjort och Chivas verkar trivas. 
Han hälsar till er alla!
We 4

7 kommentarer:

  1. Så himla gullig. Så här såg Alonso ut när han hade klippt sig uppe i djuraffären, inte lika gullig men som tur var växte det ut ganska fort. http://husbilsliv.blogspot.com.es/2012/11/vi-har-fatt-en-ny-hund.html

    SvaraRadera
  2. Han blev faktiskt sötare klippt tycker jag!

    SvaraRadera
  3. Åh så söt han blev :-)
    Ha de gott i värmen // Nilla

    SvaraRadera

Husbilen Helge