måndag 2 november 2015

Vilken natt

Måndag 2 november
I går kväll började det regna men det var fortfarande varmt ute. Vinden tog i och vi har under natten upplevt det som orkan. Regnet vräkte ner. Både blåst och regn var för mycket för vårt lättviktstält. Bengt har inte sovit något utan passat tältet för han var orolig för att det skulle rasa. Det är ju bara lättviktsstänger och typ nylonduk. I morse när han står inne i tältet kollapsade det i ena hörnet. Tur att jag såg vad som skedde och kunde springa ut och bistå honom. Resultatet blev en böjd stång, men den kunde han forma till och nu väntar vi bara på att regnet ska sluta. Vinden har blåst bort!

I helgen firades Halloween av speciellt engelsmännen. Många hade klätt ut sig, Very Fancy, och förgyllde firandet i restaurangen. Själva deltog vi inte i middagen utan gick dit senare för att ta en öl. På kvällen var det även en parad med halloweenklädda människor och en orkester som passerade campingen. Detta blev en annan typ av helgfirande än vad vi är vana vid. Mycket trevligt!

Idag ska teknikerna från internetfirman komma och kolla upp vårt internet.
Ha det bra därhemma eller var ni nu är!
We 4

6 kommentarer:

  1. Tur att det gick så pass bra med tältet ändå. Våra cyklar välte men jag tror inte att nåt har gått sönder. Nu när det regnat så mycket blir marken mjuk så nu får man passa "spikarna" så dom inte lossnar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppas att det inte blir fler sådana nätter för då är risken stor att tältet åker ner. Spikarna har fått känna på nya hammarslag både hos oss och grannarna.

      Radera
  2. Nu har även vi tittat denna Websida och kan följa era strapatser. hälsningar från Munkedal.

    SvaraRadera
  3. Välkomna att läsa vår blogg som handlar om husbilen och diverse resor

    SvaraRadera
  4. Vilket äventyr! Hoppas no slipper fler "orkaner"!

    SvaraRadera
  5. Hej! Vädret är inte bättre i Huay Yang, regnar varje dag. Viveca och Kent

    SvaraRadera

Husbilen Helge