lördag 19 december 2015

Det lackar mot jul

Det gick bra att ställa upp husbilen i Malaga och den sista tvätten fick torka över stolarna i solen, 25 gr var det med lite vind. Kylskåp och golv fixades snabbt. Sedan blev det bil till flygplatsen. 
Incheckningen av Chivas gick utan krångel trots att det var ett tiotal hundar som stod på kö. Ja, de skulle till olika platser men alla flög med Norvegian. När vi hämtade ut honom på Landvetter blev han så glad när han fick se oss så han höll nästan på att välta sin bur. 
Sonen som bor i Lanvetter kom och mötte oss med sin familj. Trots att det var läggdags för barnbarnen fick de följa med vilket vi verkligen njöt av. Lilla Tilde säger att Chivas bara älskar henne så hon vill bara klappa och leka med honom. 

På hemmaplan väntade oss ett hus utan inplastning. Va skönt att äntligen bli av med allt byggdamm. Det tog oss flera timmar att gå över lägenheten och få bort allt byggdamm. Innan dess fick inget julpynt komma upp ur lådorna.  Även om vi ska fira jul borta är det mysigt med lite pynt. 
Vi började med att sätta upp ljusslingan på balkongen, därefter lite granris i en kruka och värmeljus i våra ljusstakar.
 I mörkret lyser det så mysigt!
3:e advent serveras det alltid lutfisk med senapssås hos oss. Ljuvligt gott tycker vi. Så blev det i år också trots att vi kom hem kvällen innan.  
Nu är det bara några dagar kvar till julaftonen och det som återstår är att fixa julklapparna samt lite bak och mat. 
Till dess säger vi ta det lugnt med julen
Så hörs vi igen

2 kommentarer:

  1. Ni fick det fint och också har ni redan hunnit med lutfisken. Den ska vi pröva på tisdag. Har lagt de inköpta bitarna för urvattning. Elisabeth

    SvaraRadera
  2. Vad fint det är i mörkret med ljusen! Har också julpyntat lite men riktig julkänsla får man inte härnere...

    SvaraRadera

Husbilen Helge