torsdag 23 november 2017

Här verkar det alltid hända någonting

Dagarna går och vi har märkt att det ofta förekommer stora gratis evenemang runt vårt boende. Det startade med att en restaurang alldeles bredvid vårt boende firade 20 år på platsen.
Det är en Irish pub som besöks av många finländare och den är fullsatt varje kväll, när det visas fotboll på storbildsskärmar.
Här byggde födelsedagsbarnet upp en stor scen på vilken olika band spelade musik hela dagen och fram till midnatt. Firandet avslutades med ett enorm sprakande fyrverkeri som nästan lyste upp hela kanarieön.
Chivas vakande upp och skällde lite grand men var inte orolig när han fick komma upp i vår säng.
Här har också varit en Pridefestival nere vid Maspalomas stranden. Vi fick se många roliga scener med utklädda pridare.

Efter att vi kom hem från Puerto de Mogan började de att bygga upp en massa tält, stånd  och en jättestor orkesterscen igen på torget utaför oss. På lördagen visade det sig att det var en Tapas och Vinfestival här i Playa del  Ingles. Vi var nere och kollade läget men det var så mycket folk att vi inte kom fram någonstans
På söndagsmorgon när vi gick ut med Chivas höll de på att städa upp redan på morgonkvisten. Men ni får med detta foto ändå en uppfattning om hur stort torget är där aktiviteten genomfördes.
Graffiti finns ju här också!
Klart att även här finns Bajamajor!

Solen skiner på oss varje dag och vi väljer mellan havet o poolen beroende på vinden. Här är ännu runt 25 gr varje dag så vi njuter.  
.
 
Som ni ser så har juldekorationerna redan kommit fram. Här är en ledstång klädd som leder ner till ett köpcentra. Vi antar att, på hemmaplan har de väl också börjat att julpynta i affärerna!

Ha de gött
Vi 3


4 kommentarer:

 1. Det går verkligen ingen nöd på er, det ser jag! Fortsätt och njut åt oss frusna nordbor också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst vi tänker på er därhemma nu i snöstormarnas tid ....

   Radera
 2. Mycket spännande händer i omgivningen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är kul eftersom vi knappast kan säga att det är långtråkigt här

   Radera

Husbilen Helge