måndag 13 november 2017

Sköna och lata dagar

☺Dagarna går och vi försöker att komma  in i lunket genom att skapa rutiner för både oss och Chivas. Något som han har lagt sig till med är att han börjar markera att han inte vill ta långa promenader med oss i värmen. Nej då sätter han sig ner och stretar emot. Det var det som hände när vi skulle gå till Max o Ann-Helen, för att se den bungalow som de hyrt i vinter. Efter en bit fick Bengt vända om och gå tillbaka till vår lägenhet med honom. Annars hade vi aldrig kommit fram.
Här sitter vi och njuter på deras uteplats efter att ha intagit lite cava och ett fruktfat med mängder av olika fruktsorter. En trevlig förmiddag som vi tackar Max o Ann-Helen för. Tänk att detta missade Chivas för att han inte ville gå!
Vi tar olika promenader både på stranden och i byn. En dag bestämde vi oss för att gå till Maspalomas och kolla in fyren. En härlig promenad med friska fläktar som fick oss att bli både sandiga och saltade av vågskummet.Det är lika trevligt att se de flitiga sandkonstnärerna som arbetar ute i Maspalomas öknen varje gång vi går förbi dem. Brist på motiv kan jag knappast säga att de har. Kolla in den lilla cabbade Bubblan,
visst är den fantastisk.
Synd att VW-märket inte syns på fotot.

När promenerar där ute ser vi att allt är inte sandöken utan det finns också mängder med stenar vid strandkanten. Så här går det knappast att bada och inte ser det vackert ut heller.

Efter att ha förfriskat oss lite och varit borta i nästan två timmar bestämmer vi oss för att ta en taxi tillbaka. Chivas ska ju inte behöva vara ensam hemma hur länge som helst, även om vi vet att han klarar av flera timmar.

Vid taxistationen finns ett litet naturområde med massor av fåglar
som får underhålla oss medan vi väntar på vår tur.

Som sagt, vi njuter av de varma dagarna och planerar inte in så mycket ännu. Tids nog hinner vi med allt som vi vill göra och se! 
Ha de gött vi har fortfarande mycket varmt här!
We 3 


10 kommentarer:

 1. Ser ju helt gott ut det där,vi var där i Februari!

  Ha det gott o njut......

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar. Underbart med solen och värmen

   Radera
 2. Ser härligt ut! Här är det bara mörkt och regnigt :(
  Ha det härligt i solen Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Novwmber är ju november på hemmaplan med mörker, regn o sol som sagt;

   Radera
 3. Det är väl underbart att bara vara utan några krav på göromål!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo men städa m m måste vi ju göra .....

   Radera
 4. Så härligt att bara "få vara" och njuta av tillvaron. Fortsätt med det!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi njuter verkligen men ibland kommer den där hemlängtanskänslan så då gäller det att göra något ....

   Radera
 5. Underbart att få röra på sig i värmen!

  SvaraRadera

Husbilen Helge