torsdag 30 november 2017

Solen skiner fortfarande

Varje morgon när vi slår upp våra blåa ögon lyser solen och vi undrar vad står på dagordningen idag. Det är så skönt att inte behöva planera in en massa aktiviteter utan vi tar dagen som den kommer.


Men häromdagen träffade vi i alla fall Husbilen Ellen,  Elisabeth och Lennart, och åt lunch tillsammans. De kom från Maspalomashållet och vi kom från Playa del Ingles.
Först tänkte vi ta bussen till köpcentrat men sedan ångrade vi oss och tog en promenad istället. Det var ganska varmt så Chivas fick stanna hemma.
På vägen till Youmbo där vi skulle träffas passerade vi dessa vackra blommor som slingrade sig på ett staket.
Här gick vi förbi ett konstigt "bananträd" som dignade av bananer. Jag vet att restaurangen som ligger där, säkert kommer att använda dessa bananer för dessert.
Det blev en lunch på Chinarestaurangen som smakade mycket bra och så är det när man har trevligt, tiden bara springer iväg. Vi pratade om gångna tiders resor men även om ev framtida projekt. Rätt som det var så hade fyra timmar sprungit från oss och vi var tvungna att tänka på vår Chivas som säkert längtade efter oss. Det blev en snabb promenad hem för att gå ut med honom.
Han blev jätteglad att få gå ut och kolla in sin kattkompis som håller till vid bilparkeringen utanför huset. Tur att kompisen är väldigt slö och inte det minsta intresserad av Chivas.  

Ha det gött
We 3

2 kommentarer:

  1. Härligt ni har det,vi fikade med edra vänner i Februari :-)
    Vi satsar nog på det igen i Februari :-)

    Snö-Hälsning.....

    SvaraRadera
  2. Riktigt trevliga timmar, som försvann väldigt fort!

    SvaraRadera

Husbilen Helge