måndag 15 februari 2016

Storm o åter storm

Ja nu har vi tröttat på all jäkla blåst. I två dagar har vi tänkt lämna Olhao och fara vidare. Men stormen ger inte med sig och jag blir så åksjuk när bilen nås av dessa otrevliga kastvindar. På campingen ramlar det in mängder med HB som söker sin "nödhamn". Jag förstår varför de vill komma till ro.

 Vad gör vi då vi knappt kan vara ute? 
Tittar på färska grönsaker, vad läckra! 
Vilka julgranar!
Färska hallon o jordgubbar, tyvärr ingen direkt smak!
Här köpte vi brända mandlar inne i saluhallen som redan är uppätna!
Ett tomt storkbo utanför kyrkan!

Ja detta var lite bilder i arkivet från Olhao. Men nu blir det korsord eller kanske ett eller annat sudoku. Hoppsan vad klockan drog i väg. Tror att jag fixar kvällsmat först, avokado med lite lax, låter väl gott! 

I morgon drar vi vidare, då prognosen visar mojnande vind och sol! 
Tror på prognosen!
Ha det gött
We 4 

4 kommentarer:

 1. Usch, storm är inte roligt! Det hade vi med när vi åkte hem på mc:n från Huay Yang sist. Inte kul! Det ser i alla fall fint ut där ni är.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men det blåser fortfarande storm, det skulle ju bli bättre! Vilka prognoser, kan inte lita på dem, får se vad som händer idag!
   Men bilen då, finns det inga P-platser i HY?

   Radera
 2. Här i Benidorm har det också blåst i flera dagar men nu verkar det har mojnat och himlen är klarblå. Ha det bra och krama Chivas från Alonso.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tacka Alonso för den stora bamsekramen. Verkar blåsa utefter hela Atlanten o Medelhavet just nu! Är bara att vänta på bättre tider.

   Radera

Husbilen Helge