söndag 23 oktober 2016

Gamla klassiker i realtid

Den eviga frågan: Vad gör ni, hur fördriver ni tiden?

Här kommer en liten resumé från en kvällsaktivitet.

Vi var några som gick till sportbaren Tropical längre ner på gatan för att fördriva tiden med lite entertainment.
 Tropical är inte bara en ordinär sportbar med stora TV-apparater som sänder diverse sportarrangemang in live utan de erbjuder även "top live entertainment". 

Kvällens underhållare var: The Rod father, The Rat Pack och Il Divo , något som vi alla var intresserade av att lyssna på. 
            Ja ni ser väl likheten med Rod Stevart.

Eftersom vi alla är lite av Rod Stevart fans passade denna show oss verkligen. Han "looks like" Rod  och hans performance vittnar också om likheter. Jag vet inte om vi hade för stora förväntningar men Rodrösten saknades till viss del, kanske var det inte hans bästa dag vid detta tillfälle. Men showtimman gick snabbt och vi fick lyssna till många av Rods mest kända låtar. 

Nästa show var en klassiker som kännetecknas av,  Frank Sinatra, Dean Martin och Sammy Davies JR:s musik och entertainment, de oförglömliga underhållarna,  finns det någon som kan utmana dessa superstjärnor. 
Bilden hämtad från internet.

The Rat Pack show är en mix av 50s, 60s, jass och swing musik, en blandning som får lyssnarna att både sjunga o gunga med. Stämningen var verkligen på topp. Snacka om att man blir glad av dessa fantastiska killar som verkligen bjuder på sig själva. 

På displayen stod Il Divo, som nästa showinslag. Men de är en internationell crossover grupp som framför pop/opera och har sålt över 24 miljoner cd-album över hela världen. (Vi har en cd hemma i lådorna som kommer fram emellanåt.) Men vem vågar ställa upp och presentera Il Divo-gruppens musik på en bar i Benidorm? 

Jo några duktiga killar från främst England, men nu boende i Spanien. 
Bilden hämtad från nätet

Tre tenorer med otroliga röster. Vilken tur att vi stannade kvar över detta showinslag. Jag önskade att en timma skulle vara mycket längre. Men det är ju så att denna typ av entertainer åker runt i Benidorm och har framföranden på olika hotell och barer. Kanske vi har chansen att få se o höra dem igen här i Benidorm. An amazing and fabulose show. 

Fabulös underhållning där inträdet är gratis, man betalar bara genom sitt drinkintag, vilket inte handlar om några ockerpriser. Ett glas vin och en öl = 5€. 

Visst har vi det trevligt!
Önskar att ni alla kunde få vara här 
Ha det gött
We 4

6 kommentarer:

 1. Ja, inte behöver man ha det tråkigt inte... :-) Njut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej absolut inte med underbar underhållning och billigt uteliv

   Radera
 2. Vad kul! Häftigt med det sista inslaget. Har aldrig lyssnat på orginalen men det låter läckert!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, testa om du får in Il Divo på Spotify

   Radera

Husbilen Helge