lördag 15 oktober 2016

Halva oktober har gått

Och vi har fortfarande underbar sommar här i Benidorm. Vi har kommit till rätta och njuter,  men att det för spanjorerna börjar bli höst visar campingens aktiviteter. 
  
                               
          Så lummiga är gångarna inne på campingen innan stora klipparedagen inträder

                            

Det råder stor aktivitet när träden ska klippas, man klättrar, sågar och klipper för att vi alla campare ska få mera sol under vinterhalvåret. 
                                   Så här tomt på lövverk blir det när allt är klart! 
Nu är det inte mycket till skugga men vad gör det, det är ju för solen som vi åker flera hundra mil hit ner. Antalet svenskar på campingen har ökat och receptionen har en 20%-ig ökning av bokningarna jämfört med förra året. Så campingen är nu full, men som på alla campingar blir det rotation då alla inte ligger kvar lika länge. 

Nu väntar grannen med kaffe! 

                                                  Oj oj vad gott det ska bli!
 
Ha det gött i höstmyset!
We 44 kommentarer:

 1. Oj vilka bakelser, dessa skulle jag inte tacka nej till. Däremot är nog Benidorm, den enda plats vi inte har trivts på, under alla resor till södern. Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Det är väl tur att alla inte tycker lika, annars skulle det ju bli proppfullt i Benidorm. Sen beror det nog också väldigt mycket på vilken tid man väljer att åka hit, på sommaren tycker i alla fall vi att det blir lite jobbigt men vintern är kanon.

  SvaraRadera
 3. Vad härligt med grannsämja när det innebär så goda bakelser!

  SvaraRadera
 4. Härligt! Ni ser ut att ha det fint! Hälsningar från ett oktoberkallt Sverige!

  SvaraRadera

Husbilen Helge