lördag 6 augusti 2016

Baltikum runt

Nu ska vi göra en ny resa men med ett annat färdmedel. Helge har rullat åtskiliga mil i år och med det har Bengt suttit bakom ratten många dagar och mil. Vi beställde därför en bussresa. Spännande, för det var längesedan vi gjorde något liknande. Nu får båda koppla av och njuta av allt vi kommer att se från bussrutan. Nu säger ni nog, typiskt pensionärer, nu ska de ut o kissa enligt tidtabell. Jaja, vi får se om vi upplever det på det sättet. Men det är så skönt att allt är förplanerat så vi behöver inte tänka utan bara följa med. 
Vi utgår från Nils Ericssonsplatsen i Göteborg och åker en anslutningsbuss till Malmö för att där ta in på hotell Noble House. 
             Vår trevlige chaufför från Göteborg till Malmö
Hotellet ligger centralt och har bra rökfria rum. Vi blir välkomnade av tre söta vovvar som sitter i våra sängar. Oj oj, vi saknar Chivas redan, det är ju bara första dagen och vi skall vara borta i 10 dagar till. 
När vi installerat oss på rummet blir det en öl på restaurangen utanför hotellet innan vi går upp för att titta på filmen Hotellet. 
Tyvärr orkar hotellets nät inte att  dela bilder från Bengts telefon till min padda! 

Efter frukosten kommer bussen som ska ta oss Baltikum runt och hämtar oss. Den kör sedan runt till olika hotell för att plocka upp ytterligare passagerare. Till slut hamnar vi på bussterminalen i Malmö. 
Vi reser med Scandorama och bussbolaget är Bergkvara buss som har ca 4000 bussar i olika depåer i  Sverige men även utomlands. 


Vi ser med spänning framemot de följande dagarna.
Vi hörs
We 2.


1 kommentar:

Husbilen Helge