tisdag 17 januari 2017

På onsdag kväll går flyget till Malaga

Nu gäller det att packa. Incheckat bagage, Nix Nix. Allt ska med i två ryggsäckar. Välja, vraka, börja om igen, ett sånt besvär för att vi inte vill ha en resväska liggande i husbilens garage. Men allt till Chivas måste med, inget får glömmas. Jo men visst, allt finns ju att köpa i zooaffärerna om vi skulle glömma något eller inte få plats. 

Han fick nytt koppel o sele i julklapp. Ska det gamla med, något som han bitit på och märkt som sitt älsklingshalsband. Det nya får han inte bita på men han försöker gärna. Hans gröna kvällslampa med batteri som kan lysa med fast sken eller blinka om matte o husse vill, ska med. Nu syns han bra i mörkret. Den ska absolut med! Hans älsklingsgodis har vi laddat upp med, hoppas att de inte tar det i tullen, då blir han ledsen. Sen har vi alla hans leksaker o filt, inte att förglömma. Ja nu är säkert den ena ryggsäcken full. 

                            Chivas godis som han får vid tillfällen då han varit duktig.

I vår säck då, vad prioriterar vi? 
                                               Det finns lite till som ska med

Jo jag har nötter o tranbär med till müslin. De kläder som jag köpt på marknader, taights, klänning till, har jag haft på både jul o nyår, ska de med tillbaka? Trivdes väldigt bra i dem och kände mig fin!!!! Får se om de får plats. Föredrar nog ett paket havregryn istället. Är ju så bra mot kolesterolet. Det jag lyckades hitta i Portugal var mycket finfördelat, kändes mer som barnmat när den var kokt. 

Datorn, paddan telefonerna allt är uppdaterat. Höstens foton har överförts till stora datorn o externdisken. Så nu är det klart att fylla på med tusentals bilder. Så spännande, latheten har tagit över så nästan alla bilder är till 99,9 % tagna med paddan eller iphonen. Systemkameran fick följa med i höstas men den ligger bara i ett skåp o tar plats. Varför, är min fråga. får se om det går att ändra mig. 

Lite nya pocketböcker har införskaffats, två till Bengt och två till mig. Jag köpte bl annat 

eftersom den tidigare boken "Konsten att höra hjärtslag" trollband mig. Nu hoppas jag att jag inte blir besviken på denna bok som är en fristående fortsättning. Efter mitt köp såg jag att jag kunde ladda ner den från bibban. Tyvärr tyvärr. 

Vilka planer har vi när vi kommer ner. Solen o värmen kommer säkert att styra vårt val. Visst har vi några önskemål, men vi får även tänka på att vi har en hund också. Allt är därför inte genomförbart. 

Men vi tar det med ro! Ska bli underbart att få komma till varmare trakter igen. 

Ha det gött
We 4

6 kommentarer:

 1. En hel del som ska med...! ;) Önskar en riktigt fin resa!

  SvaraRadera
 2. Ja, det är ju en del planerande för att allt skall funka, men det är ju en del av resan och ett litet roligt problem. 😊

  SvaraRadera
 3. Just nu är det lika kallt här i Benidorm som hemma. Snö ligger kvar i bergen. Hoppas att det snart blir varmare. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch ja, såg det i morse på Väderappen. Men det vänder väl om någon dag hoppas vi.
   Nu skall Chivas badas så att det är gjort, få lite Frontec i nacken sedan är han resklar.. Kram från oss alla

   Radera

Husbilen Helge